top of page

WONINGBOUW

Bay House & The View

 

Op 3 februari 2020 zijn de werkzaamheden gestart van de bouw van The Bay House en de naastgelegen MGallery by Sofitel hotel direct aan de Rijnhaven op Katendrecht Rotterdam. De nieuwbouwprojecten Bayhouse en het MGallery hotel zijn bekend onder de gezamenlijke naam The View.

Het wooncomplex Bay House krijgt tien verdiepingen met 110 luxe appartementen. Hiervan zijn 22 huurappartementen met een eigen entree en 88 koopappartementen. Centraal gelegen binnen het project is het mega appartement The Box. The Box vormt het extravagante middelpunt van Bay House en is met een oppervlak van circa 1.000 vierkantemeter en imposante verdiepingshoogte tot wel 12 meter de grootste en meest spectaculaire woonbeleving van Rotterdam en omstreken.

​Het 5 sterren MGallery Sofitel hotel zal bestaan uit ruim 200 kamers, een restaurant, rooftopbar, terras, wellness center en evenementenruimte. Het ontwerp van beide gebouwen is van Joke Vos Architecten in opdracht van Frame Vastgoed.

MKW Woningbouw verzorgt binnen dit project alle technische installaties welke betrekking hebben op de 110 appartementen binnen The Bay House.

H. (Hakan) Öztürk, Manager Woningbouw

bottom of page